13 Şubat 2012 Pazartesi

Seni de Yedirmeyeceğiz Aykut Hoca


Bienvenu'yu sol açık oynatmanı, Sow'u kenara almanı, Stoch'u oyundan çıkarmanı, zamanında değişiklikler yapmamanı, Kayserispor deplasmanına yedek defans götürmemeni konuşurum, eleştiririm.

Ama Aykut hoca yalvarıyorum dört dörtlük ol. Senin adını ağzına alan sözde kendini Fenerbahçe taraftarı olarak adlandıran insanlara, sana küfür eden, hakaret eden insanlara sahada cevap ver. İnsanların sana gerek demeçlerin yüzünden, gerek tavırların yüzünden ve gerekse taktiklerin yüzünden laf söylemesini sağlama. Biz sana sonuna kadar inanıyoruz, güveniyoruz. Birçok sevdiğimiz, değer verdiğimiz insan gibi seni de yedirmeyeceğiz.

Not : Aykut hoca eleştirilir ama eleştirmenin de bir adabı var. Bunu bu şekilde yapan insanlara bir şey diyemem.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Takım gibi oda biraz dağılmış vaziyette.

Bence sorun değil. Bana çoktan kendini kanıtlamış durumda.

Hem diyeceğiz ki bu ligde şampiyon olsan nolur olmasan nolur bu sene diye, hem de başarısız giden takımı görünce hemen hocamıza sahip çıkacağız.

Bazı kendini bilmezler nasıl bir iş yaptığının farkında değiller hocanın.

Evet, büyük hatalar yapıyor. Bazen aptalca bazen cesurca hamlelerle yapıyor bu yanlışları. Fakat yine potadayız, yine potansiyelimiz yüksek.

Biliyoruz ki kurmak istediği takım farklıydı sene başında. Olmadı. Bu demek değil ki hocanın planı rafa kalkacak. Bu sene olmazsa seneye olacak elbet.

Ben takım çok değil ama hocamıza çok güveniyorum. Mükemmel teknik direktör olmak başka bizim takımımıza mükemmel lider olmak başka.

Yol, doğru bir yol. Günlük problemler ve hatalar nedeniyle bu yoldan sapıp hocamızı aynen yedirmeyeceğiz.

Buyrun, hemen fırsatçılar başladılar Aykut'a (ve Alex'e, dolayısıyla Alex-Aykut Hoca ilişkisine) saldırmaya.

O kadar kolay değil.

Vefalı olmakla bilinen insanlar değiliz pek ama yinede o kadar kolay değil.